Futbol

Güneş'ten Beşiktaş açıklaması!

03 Haziran 2015 Çarşamba 23:51 - Son Güncelleme 04 Haziran 2015 Perşembe 00:08

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynanan maçın sonucundan dolayı üzgün olduklarını belirterek, Galatasaray'ı tebrik etti.

Karşılaşmada tecrübe farkının ön plana çıktığını vurgulayan Güneş, şöyle konuştu:

"Kötü oynarken oyunu soğutup yöneten Galatasaray, hamle yapıp iyi oynamaya çalışan bir Bursaspor vardı. Pozisyon bulmamıza rağmen bunları değerlendiremedik. Ben bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bugün hepimiz üzgünüz ama başımız eğik değil. Sezon boyunca futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. İyi oynarken rakip zaten etkili, kötü oynarken oyunu soğutuyor. Biz bunu yapamadık. Oyuncularımızın tecrübelerini geliştirmek gerekiyor. Bugün üzülmemeleri gerekiyor."

Güneş, karşılaşmada basit bireysel hatalardan kaynaklanan goller yediklerini, bunların dışında rakiplerinin pozisyonu olmadığını kaydetti.

Yeşil-beyazlı taraftarlar adına üzgün olduğunu belirten Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Üzgünüz, çünkü onlara kupa vermemiz gerekiyordu. Sonuçta kupayı kaybettik, ligde de 6. olduk. Kendimizi başarısız addediyorum. Kadro derinliğindeki sıkıntıdan çok, hatalarınız olduğu zaman bunları yaşarsınız. Büyük kulüpler bu konuda avantajlıdır. Aynı şeklide biz öne geçsek, zaman geçirsek, iki tane kırmızı kart görürdük. Çünkü o yeteneğimiz, oyunu soğutma yeteneğimiz yok. Bunlar hep tecrübe işte. Bizim sıkıntımız var. Sezona formsuz başlayıp, daha sonra hedefi büyütünce, yapılacak en küçük yanlışta eleştiri de geliyor. Hocaya bakış açısı da farklı oluyor. Bir eksiklik vardı. O eksiklik de tecrübeydi."

"Beşiktaş'tan teklif almadım"

Şenol Güneş, Bursaspor'daki geleceğiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Ben Bursaspor ile ilgili düşüncelerimi ilk geldiğimde de söyledim. Eldeki oyuncuların tutulmasını istedim. Ben bugün anlaşmaya imza atsam, yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bu olmadan bir şey konuşmanın anlamı yok. Bana başka takımlardan tekliflerin olması önemli değil. Beşiktaş'ın adı geçti. Beşiktaş'tan teklif almadım. Ben kalsam da kalmasam da önemli olan şeyler var. 'Ekonomimiz ne, kadromuz ne, ne planlıyorsunuz, nereye gitmek istiyorsunuz?' Bütün bunları başkanla konuştuk. Ben buradayken elimden geleni yapmaya çalıştım. Daha üstte olmamız gerekiyordu ve bu nedenle üzgünüz. Ben gittiğim zaman gelecek hocanın da bunları yapması gerekiyor. Gitsem de kalsam da bunları konuşacağım."

AA

Sıradaki Haber
En değerli oyuncu Burak!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz