Futbol

Hedef Türkiye Kupası

19 Eylül 2013 Perşembe 14:46 - Son Güncelleme 19 Eylül 2013 Perşembe 14:49

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sağlam, öncelikle 25 Eylül'de kendi sahalarında oynayacakları 2. tur maçında Çıksalınspor'u eleyerek 3. tura kalmak istediklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam, ana hedeflerinin ise Ziraat Türkiye Kupası'nı almak olduğunu dile getirerek, "Bizim kupadaki hedefimiz bellidir. Kupadaki hedefimiz ilk fırsatta guruplara kalabilmek ve daha sonra final oynayıp Türkiye Kupası'nı kazanmaktır. Yani başka bir amacımız olamaz." ifadesini kullandı.

"GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARDIK"

Sivasspor maçının kendileri için bazı gerçeklerle yüzleşme açısından güzel bir karşılaşma olduğunu kaydetti. 3 puanı kaybettiklerini ama hatalarını görerek bertaraf edeceklerini aktaran Sağlam, "Kaybedilen bir maçtan, bir 3 puandan sonra o karşılaşmadan gerekli dersleri çıkarıp, gelecekte bunları olumlu şekilde uygulaya biliyorsanız. O kaybettiğiniz 3 puandan daha fazlasını kazanacak değerler de üretebilirsiniz aslında. Bunu kullanmak, değerlendirmek lazım. Biz de bunu yapacağız." dedi.

Sıradaki Haber
2. tur maçların programı belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz