Futbol

''Hedefimiz final''

29 Ekim 2014 Çarşamba 15:44 - Son Güncelleme 29 Ekim 2014 Çarşamba 15:49

Okan Buruk: "Hedefimiz, kupada finale kadar gitmek''

Ziraat Türkiye Kupası'nda, sahasında Gaziantepspor'a 3-2 yenilerek elenen Çankırıspor'un Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, "Şehre büyük takımların gelmesi her şeyden daha önemli. Gruplara kalmamıza takımdan çok şehrin ihtiyacı vardı" dedi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gaziantepspor'a karşı daha iyi konsantre olan futbolcularının, özverili oynadığını söyledi.

Oyuncularında istek ve coşku olduğunu dile getiren Yılmaz, "İkincide olmadı ama üçüncü denememizde inşallah gruplara kalmayı başarırız. Buna sosyal açıdan bakıyorum. Şehre büyük takımların gelmesi her şeyden daha önemli. Gruplara kalmamıza takımdan çok şehrin ihtiyacı vardı. Kupayı alamayız ama büyük takımları bu kente getirmek önemli" diye konuştu.

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise bu tür maçların favorisinin olmadığını anlattı.

Kupada bazı üst lig takımlarının elenmesinin herkese ders olduğunu vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

"Hedefimiz, kupada finale kadar gitmek. Bugün, ligde oynamayan oyuncularımızı görme şansı yakaladık. Çankırıspor'u tebrik ediyorum, yüreklerini koydular. Bu tür maçlarda bir taraf daha az, bir taraf daha çok motife oluyor. Yaptığımız hatalar, motivasyon eksikliğinden kaynaklandı. Bu eksiklik bizi 2-1 geri bırakmıştı ama maçı kazandık. Hem oyuncularımı hem de rakip oyuncuları güzel oyundan dolayı tebrik ediyorum."

Buruk, çimin yüksek olmasının oyuncularını yorduğunu ve sakatlıklar yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuçlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz