Futbol

"İlk defa kupaya bu kadar yakınız"

24 Mart 2014 Pazartesi 21:18 - Son Güncelleme 24 Mart 2014 Pazartesi 21:51

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan, Antalyaspor ile yapacakları kupa maçını yorumladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Uzun zamandan sonra ilk defa kupaya bu kadar yakınlaştık. Takımımız tamamen çarşamba günü Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maça hedeflendi" dedi.

Hoşcan, Eskişehirspor'un Atatürk Stadı'ndan gerçekleştirdiği antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'de Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı heyecanının yaşandığını bildirdi.

Eskişehir halkının Türkiye Kupası'nın ne olacağıyla ilgili bir düşünce ve söylem içinde olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Uzun zamandan sonra ilk defa kupaya bu kadar yakınlaştık. Takımımız tamamen çarşamba günü Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maça hedeflendi. Herkes bu işe inandı. Şehrimizi Eskişehirspor bayraklarıyla donatmaya başladık. Taraftarımız bir birlik içinde. Yönetim tek bir ses, tek bir yürek şeklinde çalışmaları sürdürüyor. Çarşamba günü iyi bir avantajla Medical Park Antalyaspor maçını alıp, Antalya'da bir formalite maçı yaparak kupada finale çıkmak istiyoruz. İnşallah, bu kupayı uzun yıllar sonra Eskişehir'e getirmek bu takıma, bu teknik ekibe ve bu yönetime nasip olur. O gün stadın tıklım tıklım dolacağından eminiz. Sadece takımı ateşleyen bir taraftarın olacağına inanıyoruz."

Hoşcan, kenti Eskişehirspor bayraklarıyla donatarak, Eskişehirsporluluğu ön planı çıkartmayı amaçladıklarına değinerek, "Tüm şehir halkının Eskişehirspor'a olan ilgisini artırmak istiyoruz. Eskişehirspor'un şansa, iyi dileği ve duaya ihtiyacı var. Yurtiçi ve yurtdışındaki taraftarlarımızın bu iyi dilekleri bekliyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Kupa heyecanı başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz