Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Kadıköy'e gitmeyen Beşiktaş, idman yaptı

04 Mayıs 2018 Cuma 03:34

Beşiktaş Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçına çıkıp çıkmayacağı tartışmalarına son noktayı koydu. Siyah-beyazlı takım, Ülker Stadı'na gitmeyerek Kayserispor maçının hazırlıkları kapsamında antrenman yaptı. Antrenmanı, kulüp başkanı Fikret Orman da takip etti.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 6 Mayıs Pazar günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş Kulübünün, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 57. dakikada yarıda kalan maçın devamında bu akşam Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya çıkmayacağını açıkladığı siyah-beyazlı takım, Ülker Stadı'na gitmeyerek Kayserispor maçının hazırlıkları kapsamında antrenman yaptı.

Antrenmanı Orman da izledi

Kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, kulüp başkanı Fikret Orman'ın da izlediği belirtildi.

Kondisyon ve taktik çalışmaları üzerinde durulan antrenmanın ısınma ve istasyon çalışmalarıyla başladığı bildirildi.

Futbolcuların, pas, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmalarıyla sürdürdükleri idmanı, yarı sahada çift kale maçın ardından şut çekerek tamamladıkları aktarıldı.

Etiketler: BeşiktaşBeşiktaş KulübüZiraat Türkiye Kupası yarı final