Futbol

"Kupada ilerlemek istiyoruz"

14 Aralık 2017 Perşembe 16:57 - Son Güncelleme 14 Aralık 2017 Perşembe 17:00

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde 2-1 kaybettikleri maçın rövanşında evinde Kardemir Karabükspor'u tek golle mağlup ederek son 16 turuna kalan İstanbulspor'un teknik sorumlu Tamer Avcı, kupada ilerlemek istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, kupada yollarına devam ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Karşılaşmaya rakip daha iyi başladı. Daha sonra biz oyuna ısındık. Kardemir Karabükspor da iyi oynadı. Lig bizim için daha önemli ama kupada da iyi işler yaparak gidebileceğimiz en ileri noktaya kadar gitmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

- Popovic: "Fenerbahçe'den korkmuyoruz"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

İstanbulspor'un ilk maçta attığı golün avantajını kullanarak tur atladığını aktaran Popovic, şu ifadeleri kullandı:

"Kupadan elenmemizin nedeni ligdeki kötü gidişatımız. İstanbulspor iyi oynadı. Onları tebrik ediyorum. Ligde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Fenerbahçe son dönemde harika bir form grafiğine sahip ancak onlardan korkmuyoruz. Deplasmanda kötü gidişi değiştirmeye çalışacağız."

Sıradaki Haber
İstanbulspor son 16'ya kaldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz