Futbol

Kutlamayı ertelettiler

10 Mayıs 2014 Cumartesi 12:08 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2014 Cumartesi 13:22

Mancini ve futbolcular, yönetimden gelen kutlama yemeği davetini ertelediler.

Galatasaray’da Teknik Direktör Roberto Mancini ve oyuncular kazanılan Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle yönetimin vermeyi düşündüğü kutlama yemeğini kabul etmeyerek, söz konusu eğlence programının Trabzonspor maçından sonraya ertelenmesini istediler.

Teknik kadro ve futbolcular kendilerine iletilen, “Kupa için bir yemek organize ediyoruz. Bunun için de Galatasaray Adası’nda rezervasyon yaptıracağız. Perşembe veya cuma, hangi günü arzu edersiniz?” şeklindeki mesaja, “Kupayı alarak belki üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Kötü günler geçirirken tesellimiz oldu. Ancak eğlenmek için zamanımız yok. Önümüzde kulübümüz ve bizler için çok önemli olan Şampiyonlar Ligi hedefi var. İkinci olursak da üst üste üçüncü kez bu önemli organizasyona girerek önemli bir iş başaracağız. Bunun için Trabzonspor maçını bekleyelim. Bütün kontsantrasyonumuz bu maça yönelik. Trabzonspor’u yenersek o zaman bu yemek daha anlamlı olur” yanıtını verdikleri belirtildi.

Florya’daki bu hava Başkan Ünal Aysal ve yönetimi bir hayli memnun ederken, Trabzonspor maçının gecesi Galatasaray Adası’nda bir rezervasyon yaptırıldığı öğrenildi. Beşiktaş’ın Elazığ’da takılması ve Galatasaray’ın Trabzon’dan 3 puanla ayrılması halinde ikinciliği garantileyecek olan sarı-kırmızılıların tüm hazırlıklarını buna göre yaptığı bildirildi.

Galatasaray’ın Trabzon’da kazanması durumunda dahi bu programın uygulanacağı ancak olası bir puan kaybı halinde rezervasyonun iptal edileceği bildirildi.

(Skorer)

Sıradaki Haber
Bu kupayı kazanan zarar ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz