Futbol

''Net bir galibiyet aldık''

02 Aralık 2015 Çarşamba 14:09 - Son Güncelleme 02 Aralık 2015 Çarşamba 12:31

Kocaman, Kocaeli Birlikspor karşısında alınan 4-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında karşılaştıkları Kocaeli Birlikspor maçında aldıkları galibiyetle turu geçmeyi başardıklarını, bundan sonra grup maçlarına bakacaklarını belirtti.

Kocaman, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kocaeli Birlikspor'u 4-1 yenerek gruplara kaldıklarını anımsattı.

Bu tür maçlarda iç sahada oynamanın avantajına dikkati çeken Kocaman, "Kocaeli Bilrlikspor, kapasiteli takımlardan biri. Kendi kategorilerinde şampiyonluk istiyorlar. Görünen o ki; geniş kadrolarıyla 'acaba kupaya da tutunabilir miyiz?' diye geldiler" ifadelerini kullandı.

Kocaman, maça bakıldığında ilk yarıda takım bütünlüğü açısından doğrularının fazla olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Açıkçası rakibimizin gol atamaması bizim de şansımızdı. Onlar kadar biz de ilk yarıda çok gol pozisyonu hazırladık. Bayağı ciddi hatalar yaptık ancak buna rağmen devreye 2-0 önde girmek büyük avantajdı. Bu avantajımızı ikinci yarının hemen başında yitirdik. Oyunun başında gelen gol, Kocaeli Birlikspor'u daha yüksek moralli hale getirdi. Biz de 10 dakikayı bulmayan sarsıntıdan sonra çok güçlü bir şekilde geriye döndük. Hem ilk yarının izlerini hem de ikinci yarının başında yediğimiz gol ve sonrasındaki sarsıntının izlerini silecek kuvvetli bir oyun oldu. Çok net pozisyonlar oldu ve net bir galibiyet aldık. Kocaeli Birlikspor maçında amacımız turu geçmekti, başardık. Bundan sonra grup maçlarına bakacağız."

Sıradaki Haber
İşte kupada günün sonuçları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz