Futbol

"Rakibin önemli olmadığını gösterdik"

02 Ekim 2013 Çarşamba 20:50 - Son Güncelleme 02 Ekim 2013 Çarşamba 20:51

Teknik Direktör Cengiz Seçsev, iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 3-1 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, iyi mücadele ederek karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Seçsev, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularının 90 dakika boyunca gösterdikleri oyundan memnun olduğunu belirtti.

Galibiyeti ve turu taraftara armağan eden Seçsev, "Bugün çok zorlu bir rakibe karşı oynadık. Oyun disiplininden hiç kopmadık. Rakiplerin hiç önemli olmadığını ve sadece sahada mücadelenin gerektiğini futbolcularım gösterdi. İyi mücadele ederek kazandık. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kupayla çok fazla ilgilenmiyoruz
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Niğde Belediyespor'un kendilerinden daha iyi mücadele ettiğini ifade etti.

Niğde Belediyespor'a üst turlarda başarılar dileyen Kutlu, şöyle devam etti:

"Biz kupayla çok fazla ilgilenmediğimizi daha önce söylemiştik. A2 takımımızdan 3 oyuncumuzla maça başladık. Rakibimiz galibiyeti bizden daha çok istedi. Niğde Belediyespor'u tebrik ediyorum, hak ederek kazandılar. Bizim için PTT 1. Lig çok önemli. Hafta sonu Fethiyespor maçı var. O karşılaşmaya iyi hazırlanıp ligdeki hedeflerimize doğru yürümek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz