Placeholder Broadage Row
Şampiyon Beşiktaş kupasına kavuştu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek şampiyon olan Beşiktaş, kupasına kavuştu. Salih Uçan, karşılaşmanın oyuncusu seçildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan final karşılaşmasında bordo-mavili ekibi 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11'inci kez kupayı kazandı. Mücadelenin ardından şampiyonluğu taraftarlarıyla kutlayan siyah-beyazlı futbolcular ve yönetim büyük sevinç yaşadı.

Sahaya inerek tribünleri gezen başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri kupa zaferini taraftarlarla '3'lü çektirerek' kutladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından kupa töreni gerçekleştirildi.

Seremonide ilk olarak ikincilikle yetinen Trabzonspor'un teknik ekibi ve oyuncularına madalyaları verildi.

Saha ortasına kurulan platformda Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın teknik heyetine ve futbolcularına şampiyonluk madalyaları takdim edildi.

Siyah-beyazlı ekibin kaptanı Necip Uysal, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ellerinden aldığı kupayı havaya kaldırdı.

Beşiktaşlı futbolcular, kupa şampiyonluğunu tribünlerde bulunan taraftarlarıyla kutladı. Ayrıca iki takımın futbolcuları, madalya takdimi sırasında birbirlerini alkışladı.

MAÇIN OYUNCUSU SALİH UÇAN

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının oyuncusu da belli oldu.

Siyah-beyazlı ekibin karşılaşmadaki 2'nci golünü kaydeden Salih Uçan, karşılaşmanın oyuncusu seçildi.