Futbol

Samsunspor'da hedef 3 puan

02 Aralık 2014 Salı 16:30 - Son Güncelleme 02 Aralık 2014 Salı 16:33

Altın, Ziraat Türkiye Kupası'na 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, Ziraat Türkiye Kupası'na 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Altın, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın kendi sahalarında oynayacakları Centone Karagümrük maçını değerlendirdi.

Kupa maçını ciddiye aldıklarını belirten Altın, "Kupada grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyoruz. Kolay maç olmayacak. Karagümrük geçmişi başarılarla dolu köklü bir kulüp. Kupayı ne kadar istediklerini gruplara kalarak gösterdiler. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında farklı mağlup olmalarına rağmen taraftarın takımı bağrına basmasını anlamlı bulduğuna işaret eden Altın, şunları dile getirdi:

"Farklı mağlup olmamıza rağmen bizi destekleyen ve maç sonu futbolcularımızı tribüne çağırarak bağrına basan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman bir numaralı taraftar olduklarını göstermişlerdir. Kupa maçını ve deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçını kazanıp galibiyeti de onlara armağan edeceğiz."

Öte yandan Samsunspor, Centone Karagümrük maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Altın yönetiminde iki grup halinde çalışan kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı.

Altın, futbolcuların bir kısmını salonda çalıştırırken diğer futbolcularla basına kapalı taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

AA

Sıradaki Haber
Tolga Zengin takımla çalıştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz