Futbol

Samsunspor'da kupa mesaisi

28 Ekim 2014 Salı 14:18 - Son Güncelleme 28 Ekim 2014 Salı 14:21

Altın: ''Kolay maç yok, biz de iyi oynayıp maçı kazanacağız"

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, kupada gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Altın, yaptığı açıklamada, kupayı çok önemsediklerini belirterek, "Kupada gruplara kalmak istiyoruz. Hem kulübün maddi kazancı hem de futbolcuların moral ve motivasyon kazanması için bu maç önemli. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Kolay maç olmayacak. Yeni Malatyaspor iyi bir kadroya sahip ve performansını bizim karşımızda 5 kat yukarı çıkartacak. Kolay maç yok, biz de iyi oynayıp maçı kazanacağız" dedi.

Kupa maçının ardından ligde Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Altın, "Kupa maçını kazanırsak bu maça da moralli gideceğiz. Bu da bizim için önemli. Bizim bir hedefimiz var. Mağlubiyetler ve beraberlikler yaşayabiliriz ama oyun felsefemiz ve inancımızla dimdik ayaktayız. Yolumuza devam ediyoruz. Üzüntümüz, taraftarımızın yüzünü güldürememek ama bunu başarmak için de çalışıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu, kısa pas çalışması yaptı. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakat olan Canberk Aydın ve kaleci Soner Şahin katılmadı.

Sıradaki Haber
Çaykur Rizespor kupada iddialı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz