Futbol

"Şanssız goller yedik"

02 Aralık 2015 Çarşamba 21:18 - Son Güncelleme 02 Aralık 2015 Çarşamba 19:22

Adana Demirspor Antrenörü Okur: Kim daha çok isterse sonuca ulaşır.

PTT 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'un antrenörü Uğur Okur, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 4-2 yenildikleri Sivas Belediyespor maçına ilişkin, yedikleri şanssız gollerle sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Okur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu tür kupa maçlarında alt lig, üst lig takımları arasında belirli bir ayrım olsa da o gün maça kim daha konsantre olursa, kim daha çok isterse sonuca ulaşacağını futbolcularına söylediklerini belirtti.

Futbolcularının da bunun bilincinde olduklarını nitekim oyuna çok da iyi başladıklarını aktaran Okur, şöyle konuştu:

"Öne geçtik ama daha sonrasında küçük konsantrasyon kayıpları sonrası yediğimiz çok basit gollerle geriye düştük. Bu da rakip takımın direncini artırdı. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle yine oyunu dengelediğimizi düşünüyorum. İyi de oynadık ama dediğim gibi şanssız goller maalesef sahadan mağlup ayrılmamıza neden oldu."

İşin sevindirici tarafının bugün altyapıdan yetişmiş genç futbolcuların sahada yer alması ve onların ortaya koyduğu mücadele olduğunu belirten Okur, "Rakibimizi de tebrik ederiz. İsterdik biz de kupada devam edelim ama nasip değilmiş. Adana Demirspor için önemli olan ligde nereye ulaşacağıdır, şampiyonlukla bitirmesidir" diye konuştu.

Sivas Belediyespor cephesi

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan da istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını belirtti.

Rakibin gerçek kadrosuyla sahaya çıkmaması, gençlere şans vermesinin kendileri için biraz avantaj olduğunu söyleyebileceklerini ifade eden Turan, "Maçın sonucunda gülen taraf olmak tabi ki sevindirici. Gruplara kalmak sevindirici. Bu işin her türlü, hem oyuncu hem kulüp bazında getirileri var. Bunu düşünerek bugünkü mücadelemizi sahaya yansıttık" dedi.

Sıradaki Haber
Sivas Belediyespor'dan sürpriz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz