Futbol

Trabzonspor'da kupa şoku

17 Aralık 2020 Perşembe 12:28 - Son Güncelleme 17 Aralık 2020 Perşembe 12:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turda veda etti. Kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefleyen bordo mavililer, bu sezon kupadaki ilk maçında Adana Demirspor'a boyun eğdi.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten karşılaşmanın ardından penaltı atışları sonunda Adana temsilcisi tur atlayan taraf oldu. Bu sonucun ardından Trabzonspor camiasında eleştirilerin dozu arttı.

Yerel basında eleştiri okları daha çok yönetime çevrildi. Futbolcuların isteksizliği, yeni transferlerin takıma katkı vermemesi ve geçen yılki kadronun omurgasının elde tutulamaması öne çıkan konular.

Bordo-mavili takımın başında beş maça çıkan Abdullah Avcı, ligde sonuç anlamında takımını yukarılara çekse de oyun olarak camiayı henüz tatmin etmedi. Adana Demirspor yenilgisiyle birlikte Avcı da eleştirilere hedef olmaya başladı. 

Abdullah Avcı'nın forvetsiz oyunu, kadroya santrafor almaması, bazı oyuncularda ısrar edişi ve devamlı topun arkasında olan oyunu en çok tartışılan konular. Avcı’nın göreve gelirken düşündüğü transfer politikasını da değiştirdiği öğrenildi.

Devre arasını iki transferle geçmeyi planlayan Abdullah Avcı'nın orta saha ve forvet olmak üzere en az dört oyuncu talep edeceği belirtiliyor.  

Sıradaki Haber
"Oyuncularım çok mutlu"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz