Futbol

Yeni transferler kadroya alınmadı

28 Ocak 2016 Perşembe 20:46 - Son Güncelleme 28 Ocak 2016 Perşembe 18:54

Beşiktaş'ın yeni transferleri Boyko ve Delgado kupa maçında kadroda yer almadı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son hafta maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasının 11'inde 4 değişiklik yaptı.

Güneş, siyah-beyazlı ekibin Türkiye Kupası'nın 5. haftasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ilk 11'de yer verdiği futbolculardan Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Veli Kavlak, Necip Uysal, Kerim Frei ve Cenk Tosun'u, Sivas Belediyespor karşısında da sahaya sürdü.

Kardemir Karabükspor mücadelesinde görev yapan Olcay Şahan ile genç futbolcular Furkan Akbulut ve Muhammed Enes Durmuş'u 15 kişinin bulunduğu müsabaka kadrosuna almayan siyah-beyazlı teknik adam, Mustafa Pektemek'i ise yedek kulübesinde oturttu. Güneş, bu futbolcuların yerine Luiz Rhodolfo, Alexander Milosevic, Jose Sosa ve Gökhan Töre'ye şans tanıdı.

Siyah-beyazlı ekibin yedek kulübesinde ise genç kaleci Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra Mustafa Pektemek, Ricardo Quaresma ve Andreas Beck yer aldı.

Boyko ve Delgado kadroda yok

Beşiktaş'ın yeni transferleri Denys Boyko ve Alexis Delgado, Sivas Belediyespor karşılaşmasının kadrosunda yer almadı.

Teknik direktör Şenol Güneş, takımla üç gündür antrenmanlara çıkan Boyko ve Delgado'ya, lisans işlemleri tamamlanmasına rağmen maç kadrosunda yer vermedi.

Bu arada Boyko, mücadelenin kadrosunda yer almamasına rağmen takımla birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelirken, müsabakayı tribünden takip etti. 

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca, Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Atiba Hutchinson ve Mario Gomez de maç kadrosuna alınmayarak dinlendirildi.

Tribünler boş kaldı

Beşiktaş ile Sivas Belediyespor arasındaki mücadeleyi çok az sayıda taraftar izledi.

İstanbul'daki soğuk hava sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri boş kalırken, karşılaşmayı bin civarında taraftar takip etti.

Bu arada maçı izlemek üzere az sayıdaki Sivas Belediyespor taraftarı da tribündeki yerini aldı.

Sıradaki Haber
Karşıyaka lige döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz