Futbol

"Yine elimizdeki maçı verdik"

03 Aralık 2014 Çarşamba 20:16 - Son Güncelleme 03 Aralık 2014 Çarşamba 20:40

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, Gaziantep yenilgisini bu sözlerle yorumladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda, sahasında Gaziantepspor'a 2-1 yenilen Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, ellerindeki maçı rakibe verdiklerini söyledi.

Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde fazla süre alamayan bazı oyunculara bu karşılaşmada şans verdiğini ve performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Hata limitlerinin dolduğunu dile getiren Carlos, "Daha fazla hata yapmamak için çalışmamız gerekiyor. Bir kere daha elimizdeki maçı rakibimize verdik. Son dakikada gelen golle mağlup olduk" ifadesini kullandı.

Buruk: "Futbolculuğumda da Sivas'ta hep kazanmıştım"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kupa maçlarının, ligde fazla süre alamayan futbolcuların form durumunu görmek açısından önemli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Buraya gelirken maçın sonucunu düşünerek gelmedim ama sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyum. 1-0'dan sonra zaman zaman doğru hamleler yaptık. Sivasspor bu ligin en iyi hücum yapan takımlarından ama savunmada da sıkıntı yaşıyorlar. Biz de bunları değerlendirmeye çalıştık. Futbolculuğumda da Sivas'ta hep kazanmıştım, kazanmaya devam ediyorum, benim için mutluluk verici."

Sıradaki Haber
Gaziantep Yiğido'yu uzatmada yıktı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz