Futbol

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kuraları

17 Eylül 2013 Salı 16:31 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 18:00

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kura çekiminin ardından takımların yöneticilerinden değerlendirmeler geliyor.

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Türkiye kupasını kendi evlerinde oynamak istediklerini söyledi.

İstanbul Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur müsabakaları kura çekimi yapıldı.

Kura çekimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Ziraat Türkiye Kupasını kendi evlerinde oynamak istediklerini belirterek, "Lig'de oldukça yorucu bir programımız var. Eskişehirspor deplasmanının ardından Beşiktaş ile kendi evimizde oynayacağız. Bu arada takımı bir yerlere götürmek zor olacaktı. Kura sonrasında deplasmana gideceğiz" dedi.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Kuzey ve Güney kardeşliği adına güzel bir kura olduğunu vurgulayarak,  " Adana Demirspor olarak 1461 Trabzonspor maçının ardından Samsunspor ile oynayacağız. Samsunspor maçının ardından 1930 Bafraspor ile karşılaşacağız. Bu maçlar Kuzey ve Güney kardeşliği adına güzel bir maç olacak. Mücadelede 1930 Bafrasporlu kardeşlerimize başarılar dileriz" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Kocaelispor kuradan memnun değil
Yükleniyor lütfen bekleyiniz