Motor Sporları

Ecclestone'dan öz eleştiri

24 Mart 2016 Perşembe 17:12 - Son Güncelleme 24 Mart 2016 Perşembe 15:14

"Nerede hata yapıldığını analiz etmek gerekir"

 Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, organizasyonun yönetim kurulunun yeniden yapılandırılması gerektiği görüşüne katıldığını açıkladı.

Grand Prix Sürücüleri Birliğinden kendisine gelen mektuba cevap yazan 85 yaşındaki Ecclestone, pilotların Formula 1 organizasyonuna yaptığı olumsuz eleştirilere katıldığını belirterek, "Sizin de önceden belirttiğiniz gibi, Formula 1'in sahipleri ve hissedarlarının, organizasyonun yönetimini yeniden yapılandırması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Formula 1'in eski popülerliğini kazanması adına sürücülerle bir araya gelmeye ve yeni fikirlere açık olduğunu vurgulayan Ecclestone, "Nerede hata yapıldığını analiz etmek gerekir. En azından bir şeylerin düzelmesini ummaktan önce düşünmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Birliğin Ecclestone'a yazdığı mektupta, Formula 1'de son dönemde alınan kararların "rahatsız edici" bulunduğu ve organizasyonun başarısını gölgelendirebileceği kaydedilmişti.

Formula 1'de son olarak, yavaş sürücülerin seans içinde 90 saniyede bir elendiği yeni formatıyla düzenlenen sıralama turları tepki çekmişti.

Bu arada, Formula 1'in yayın haklarının 2019'dan başlamak üzere 5 yıllığına İngiliz televizyon kanalı Sky Sports'a satıldığı belirtildi. Anlaşmanın detayları hakkında ise açıklama yapılmadı.

Sıradaki Haber
Rosberg kaldığı yerden devam ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz