Motor Sporları

Fernando Alonso tepkilere dayanamadı: İlgilenmiyorum

18 Mart 2020 Çarşamba 15:19 - Son Güncelleme 18 Mart 2020 Çarşamba 18:26

Koronavirüsün İspanya'ya ilk bulaştığı dönemde "Sorun yok" tarzı açıklamalar yapan Formula 1 efsanesi İspanyol pilot Fernando Alonso, İspanya'da eleştirilen isimlerin başında geliyor. İspanya'da bugün ölenlerin sayısı 598'e yükseldi.

Avrupa'nın geneline yayılan koronavirüs salgını, İspanya'yı da ele geçirmiş durumda. 2 hafta önce Avrupa'ya virüs ilk uğradığı zaman rahat açıklamalar yapan sporculara/ünlülere ise şu an tepkiler yağıyor.

O isimlerden biri de Fernando Alonso. Alonso, 2 hafta önce Instagram hesabından, "İnsanlar dışarıda falan değil.Bir tehlike ya da virüs olsa dışarıda olacaklarını sanmıyorum" demişti. 

Bugün İspanya'da 598 kişi hayatını kaybetmiş durumda. Bir başka İspanyol efsane Vicente Del Bosque de geçtiğimiz gün "rahat" açıklamalar yapanlara tepki göstermişti.

Alonso ise bugün tepkilere yanıt verdi ve virüsle ilgili bir fikrinin olmadığını, artık tartışmalarla değil, ülkenin durumuyla ilgilendiğini söyledi. Alonso, "İnsanların evde olmadığına farkındalık göstermek için yazdım." ifadesini kullandı. 

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Alonsokoronavirüs
Sıradaki Haber
Formula 1'de ikinci koronavirüs vakası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz