Motor Sporları

Hamilton, Mercedes'in yeni aracının tanıtımında konuştu

18 Şubat 2022 Cuma 17:04 - Son Güncelleme 18 Şubat 2022 Cuma 17:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Formula 1'de takımlar, 2022 sezonu öncesi araçlarını tanıtmaya devam ediyor. Mercedes'in yeni aracı W13'ün tanıtımında konuşan Lewis Hamilton pistlerde mücadeleye devam edeceğini belirterek, "Formula 1'i bırakacağımı hiç söylemedim" dedi

Formula 1'de, 2022 sezonu öncesi hazırlıklar devam ediyor. Takımlar, yeni sezonda kullanacakları araçların tanıtımlarını yapıyor. .

Takımlar şampiyonasında üst üste sekizinci kez zafere uzanan Mercedes, yeni aracı W13'ü tanıttı. 2020 yılında ırkçılığa tepki göstermek için siyah renge dönen Alman takımı, bu yıl ağırlıklı olarak gümüş rengini tercih etti.

İngiltere'de yapılan tanıtım etkinliğine; tecrübeli pilot Lewis Hamilton, takımın yeni ismi George Russell ve takım sorumlusu Toto Wolff katıldı.

Öte yandan, Formula 1'de 7 şampiyonluğu bulunan Hamilton'ın geçen sezonun sonunda pistlere veda edeceği iddiaları gündeme gelmişti.

37 yaşındaki sürücü, uzun bir aranın ardından, sosyal medya hesabından "Gitmiştim ama şimdi geri döndüm" yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı.

Başarılı pilot, tanıtım etkinliğinde yaptığı açıklamada, "Formula 1'i bırakacağımı hiç söylemedim. Yaptığım işi seviyorum. Bu kalabalık insan grubuyla çalışmak büyük bir ayrıcalık ve kendinizi bir ailenin parçası gibi hissediyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

George Russell: "Lewis Hamilton benim için bir süper kahramandı"

Mercedes'in yeni sürücüsü George Russell ise “10 yaşındayken, Lewis Hamilton benim için bir süper kahramandı” diyerek İngiliz pilota hayranlığını dile getirdi.

Formula 1’de yeni sezon 18-20 Mart tarihlerinde Bahreyn yarışı ile başlayacak. 

Sıradaki Haber
Michael Masi'nin görevine son verildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz