Motor Sporları

Hamilton, W13 için umutlu

14 Mart 2022 Pazartesi 15:07 - Son Güncelleme 14 Mart 2022 Pazartesi 16:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Formula 1 ekiplerinden Mercedes, Bahreyn'deki testlerde beklediği dereceleri elde edemedi. Alman ekibinin pilotu Lewis Hamilton, buna rağmen umutlu konuştu. Hamilton, "Yeni aracımız çok yakında gerçek potansiyeline ulaşacak" dedi.

Formula 1'de 2022 sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Birbirinden güçlü takımlar, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Mercedes, 2022'de de yine zirvenin sahibi olmayı hedefliyor. Ancak Bahreyn'deki testlerde Alman ekip için işler pek de yolunda gitmedi. W13 aracı ile piste çıkan Mercedes, 20 Mart'ta başlayacak sezon öncesinde umduğu dereceleri elde edemedi.

Mercedes pilotu Lewis Hamilton ise yeni araca ilişkin umudunu koruyor. Hamilton, "Gerçek hızımızı önümüzdeki hafta daha net göreceğiz ama aşmamız gereken bazı engeller var" dedi.

Yeni aracın yüksek potansiyeline dikkat çeken İngiliz sürücü, "Şu anda en hızlı olmadığımızı herkes biliyor. Rakiplerimizin bir adım gerisindeyiz, sorunlarımızı çözmemiz gerekiyor. Bahreyn'de önemli yol kat ettik, W13 ve lastiklerle ilgili birçok şey öğrendik" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Lewis Hamilton yol ayrımında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz