Motor Sporları

"Puan almak harika olur, podyum ise hayal"

17 Şubat 2021 Çarşamba 21:31 - Son Güncelleme 17 Şubat 2021 Çarşamba 21:46  |  Kaynak : TRT SPOR

Haas takımı ile Formula 1'e adım atacak olan Mick Schumacher, yeni sezona gerçekçi bakıyor. 21 yaşındaki pilot, "2021'de puan almak harika olur, podyum ise bir hayal" ifadelerini kullandı.

Formula 1 ekiplerinden Haas ile anlaşan Mick Schumacher, yeni sezon öncesi temkinli konuştu..

Bir Alman otomobil dergisine röportaj veren Genç pilot, "Her şeyden önce yeni aracın potansiyelinin ne olduğunu anlamalıyız. Sonrasında kendimize karşı dürüst olmalıyız ve işimizi yapmalıyız. Tabii ki en iyi şey puan kazanmak olacak ve eğer geçen yıl olduğu gibi bazı çılgın yarışlar ortaya çıkarsa, o zaman belki bir podyum şansı bile olabilir. Elbette bu bir hayal" ifadelerini kullandı.

Sezon beklentisini de dile getiren Mick Schumacher, "Tabii ki kendime çok fazla hedef koyuyorum. Takıma çok hızlı bir şekilde adapte olmak istiyorum. Bunu başarırsak, sonuçlar da gelecek" dedi.

Üzerinde her zaman baskı olduğunu söyleyen Haas sürücüsü, "Bunu kendim de yapıyorum, sonuçta kendimden beklentilerim var. Yılın başlangıcıyla, sonu arasındaki farkı görmek, ekiple beraber elimden geldiğince geliştiğimi ve takımla birlikte ilerlediğimi deneyimlemek istiyorum" şeklinde konuştu.  

Sıradaki Haber
Alonso'dan sevindirici haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz