Motor Sporları

Schumacher'den kötü haber

08 Mart 2014 Cumartesi 11:23 - Son Güncelleme 21 Mart 2014 Cuma 10:40

Schumacher'in iyileşmesi için "mucizeye" ihtiyacı olduğu öne sürüldü.

 Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve hastanedeki tedavisi devam Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher'in iyileşmesi için "mucizeye" ihtiyacı olduğu iddia edildi.

İngiltere basınında yer alan haberlerde, Fransa'daki Grenoble Hastanesinde 69 gündür yapay komada bulunan Schumacher'in doktorlarının ailesine son sağlık durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, yapay komadan uyandırılan hastaların ortalama 3 haftada kendine gelmesi gerektiği ve uzun zamandır durumunda değişiklik yaşanmayan Schumacher'in iyileşme şansının çok düşük olduğu vurgulandı.

Uzmanlar, kariyerinde 7 Formula 1 şampiyonluğu bulunan pilotun yaşamının geri kalanını "bitkisel hayatta geçirebileceği" görüşünde birleşiyor. Schumacher'in iyileşmesi için mucizeye ihtiyacı olduğu ve yapay komadayken geçirdiği zatürre nedeniyle sağlık durumunun daha da kötüye gittiği belirtiliyor.

Alman "Focus" dergisi, doktorların Schumacher'den umudunu keserek uyandırılma sürecinden çıkarıldığını öne sürse de hastaneden yapılan son açıklamada şampiyon pilotun hala uyandırılma sürecinde olduğu ve durumunda değişiklik yaşanmadığı belirtildi.

Schumacher'in tedavisinde ocak ayı sonunda aldığı narkoz azaltılmaya başlanmış ve yapay komadan uyandırılma sürecine geçilmişti.

Sıradaki Haber
Vettel Ferrari'ye transfer olacak mı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz