Motor Sporları

Schumacher’e, Paris’te gizli operasyon

10 Eylül 2019 Salı 19:26 - Son Güncelleme 11 Eylül 2019 Çarşamba 09:16

5 yıldır bitkisel hayatta bulunan efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher’e, Paris’te bir hastanede kök hücre nakli yapıldığı iddia edildi. Gizli tutulan operasyonla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Alp Dağları’nda geçirdiği kazanın ardından 5 yıldır bitkisel hayatta bulunan Michael Schumacher hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Tedavisi sır gibi saklanan efsane pilotun Paris’teki Pompidou Hastanesi'ne yatırıldığı ve kendisine kök hücre nakli yapıldığı iddia edildi.

Fransız Le Parisien Gazetesi haberi, “Schumacher, Paris’in güney batısındaki bir hastaneye götürüldü” başlığı ile duyurdu.

Ocak ayında 50 yaşına girecek olan efsane isme kök hücre naklinin yapıldığı belirtildi. Bu yöntem, standart tedaviye cevap vermeyen hastalar için uygulanıyor.

Konuyla ilgili efsane ismin cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ailenin katı mahremiyet kuralları sebebiyle, Michael Schumacher'in tedavisi 5 yıldır gözlerden uzak sürüyor.

Formula 1'de 7 kez Dünya Şampiyonu olan Schumacher, kazandığı 91 Grand Prix zaferiyle motor sporları tarihinin en başarılı pilotu unvanını elinde bulunduruyor.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Leclerc'ten üst üste 2. zafer
Yükleniyor lütfen bekleyiniz