Motor Sporları

Verstappen'e muhteşem tören

16 Aralık 2021 Perşembe 11:19 - Son Güncelleme 16 Aralık 2021 Perşembe 11:28  |  Kaynak : TRT SPOR

Formula 1'de 2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Max Verstappen'e, Red Bull Fabrikasında güzel bir karşılama töreni düzenlendi.

Formula 1'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Red Bull Racing'in Hollandalı pilotu Max Verstappen, kutlamalarına devam ediyor.

Verstappen son olarak İngiltere'nin Milton Keynes bölgesindeki Red Bull Fabrikasını ziyaret etti. Avusturya ekibinin personeli, şampiyon pilota muhteşem bir karşılama töreni düzenledi.

Alkışlar eşliğinde alana gelen Verstappen'in mutluluğu, gözlerinden okundu.

Red Bull personeliyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen 24 yaşındaki sürücü, şampiyon olarak tamamladığı Formula 1 sezonu hakkında konuştu.

Törenden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Verstappen, "Bu harika ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.

Mercedes'in henüz temyiz kararını vermemiş olması konusunda da konuşan Hollandalı pilot, "Bu süreci artık düşünmüyorum.Kendimi şampiyon gibi hissediyorum" dedi.

Zaferi pistte kazandığını vurgulayan genç sürücü, "Bunu asla benden alamazlar" ifadesini kullandı.

EFEKT

Mercedes ve Red Bull arasındaki ilişkinin, bu sezon düşmanlık noktasına geldiğini belirten Verstappen, "Bu durumun kısa zamanda düzelmesi mümkün görünmüyor" şeklinde konuştu

Mercedes takım patronu Toto Wolff ile son olarak Monaco'da görüştüğünü belirten Hollandalı pilot, insanların bazen yenilgiyi hazmedebilmeleri gerektiğini bildirdi.

Sıradaki Haber
Lewis Hamilton "şövalye" oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz