Motor Sporları

Verstappen'i heyecan sardı

06 Mart 2020 Cuma 10:28 - Son Güncelleme 06 Mart 2020 Cuma 15:31

Formula 1'de bu yıl Hollanda Grand Prix'ine, Zandvoort pisti ev sahipliği yapacak. Pistin açılışını Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen yaptı.

Formula 1'de Hollanda Grand Prix'i 36 yıl sonra yenilenen Zandvoort pistinde düzenlenecek. Bu duruma en çok sevinense Aston Martin Red Bull Racing takımının yıldızı Max Verstappen oldu.

Pistin resmi açılışını 2012 model RB8 aracıyla yapan Hollandalı sürücü, "Burada yarışmayı dört gözle bekliyorum" ifadesini kullandı.

"Uzun yıllar sonra Zandvoort pistinde F1 aracı süren ilk pilot olduğumdan dolayı çok mutluyum" diyen 22 yaşındaki sporcu, "Burası hızlı dönüşleri olan harika bir pist" yorumunda bulundu.

Kendi evinde yarışmanın destek açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Verstappen, Hollanda Grand Prix'ini kazanmak istediğini belirtti.

Max Verstappen, 2020 sezonu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Test sürüşlerinin başarılı geçtiğini belirten genç pilot, "Araç hakkında çok şey keşfettik. Elbette daha fazlasını da öğrenmek istiyoruz. Melbourne için sabırsızlanıyorum" dedi.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediğini söyleyen Verstappen, Mercedes ve Lewis Hamilton hakimiyetine son vermeyi amaçladığının altını çizdi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Açılışı Verstappen yaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz