Motor Sporları

1. ayak sona erdi

25 Mayıs 2014 Pazar 20:47 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2014 Pazar 20:52

Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 1. ayak yarışı Konya'da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 1. ayak yarışı, Konya'da tamamlandı.

Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti'ndeki yarışlar, büyük heyecana sahne oldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği şampiyonada öğleden sonra etkili olan yağmur nedeniyle street 1 (600 cc), street 1 (750 cc), street 2, süper street 2, pro street 2 ve süper pro'da yarışlar yapılamadı. Bu kategorilerde birinciler, dün gerçekleştirilen sıralama yarışlarına göre belirlendi.

Buna göre 125 Pro'da Umut Bulut, standart 1'de Mesut Avşar, standart 2'de Hakan Yıldız, pro standartta (600 cc) Sahip Aktaş, pro standartta (1000 cc) Hakkı Mert Yılmaz, street 1'de (600 cc) Hasan Avcı, street 1'de (750 cc) Emre Kırbaş, street 2'de Mahmut Cesur, pro street 2'de Aytun Bozkurt, süper street 2 ve süper pro'da ise Kamil Kırbaş birinci oldu.

Konya Motosiklet Kulübü Başkanı Ahmet Şengül, Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun hem yarışçılar hem de yöneticiler açısından olumlu şekilde tamamlandığını söyledi.

Yağmur nedeniyle 1. ayak yarışının tamamlanamadığını ifade eden Şengül, "Yağmur olmasaydı yarışlarımız daha güzel devam edecekti. Bu nedenle yarışlar kısa kesildi. Güzel bir mücadele yaşandı" dedi.

Yarışlar, kupa töreniyle sona erdi.

Sıradaki Haber
Kenan Sofuoğlu arızaya rağmen...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz