Motor Sporları

''8'inci viraj çok özel bir yer"

09 Ekim 2021 Cumartesi 11:58 - Son Güncelleme 16 Haziran 2022 Perşembe 14:49  |  Kaynak : TRT SPOR

Redbull pilotu Sergio Perez, TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı. İstanbul'dan puanla ayrılmak istediğini söyleyen Meksikalı sürücü, ''8'inci viraj gerçekten de çok keyifli, çok özel bir yer. "dedi.

Formula 1'de Türkiye Grand Prix'i heyecanı yaşanırken, Redbull pilotu Sergio Perez, TRT SPOR Muhabiri Enes Yalnız'ın sorularını yanıtladı.

Geçen sezon olduğu gibi İstanbul'dan puanla ayrılmak istediğini belirten Meksikalı sürücü, ''Zorlu bir yarış olacak ama Türkiye'den mutlu bir şekilde ayrılmayı umuyoruz. 8'inci viraj gerçekten de çok keyifli, çok özel bir yer. Boynumun sürekli dönüşleri takip ederek bir sağa bir sola gitmesi ilginç'' dedi.

Red Bull'un 2022 sezonu için kendisiyle devam etme kararını da değerlendiren Perez, ''Aksi bir durum olsaydı bile Formula 1'de kalmaya devam edecektim. Genç, tutkulu ve motive bir pilotum. Yine de benimle devam edeceklerini açıklamalarından dolayı çok mutluyum. Önümüzde bir yıl daha var. Umarım daha uzun süre birlikte oluruz'' ifadelerini kullandı.

Formula 1'deki kurallara dair de fikrini paylaşan Red Bull pilotu, ''Organizasyon içinde birçok kuralı barındırıyor. Bu tabii ki sporun doğası gereği. Ama bence kesinlikle bunu sadeleştirmeye çalışmalıyız'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yuki Tsunoda'nun 'en'leri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz