Motor Sporları

Enduro'da 2.ayak

05 Nisan 2014 Cumartesi 16:04 - Son Güncelleme 05 Nisan 2014 Cumartesi 16:09

Türkiye Enduro Şampiyonası 2.ayak yarışları İzmir'in Urla ilçesinde başladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları Urla ilçesinde başladı.

Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Kulübü ev sahipliğinde "otizim" temasıyla düzenlenen yarışlara 95 sporcu katıldı.

Urla Belediyesi Konferans Salonu'nda TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akülke veTMF Enduro Komisyon Başkanı Fırat Çakıroğlu'nun verdiği brifingin ardından yarışların başlama işareti, otistik çocukların da katılımıyla Urla Cumhuriyet Meydanı'nda CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından verildi.

Yarışlar öncesi motosiktlere bindirilen otistik çocuklara, Oyan ve Uyar, çeşitli hediyeler verdi.

Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği (ODER) Yönetim Kurlulu Başkanı Ergin Güngör, Türkiye Enduro Şampiyonası'nda otizm temasının işlenerek bu konuda farkındalığın ön plana çıkartılmaya çalışılmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Buraya 20 otistik çocuğumuz ve ailleleriyle birlikte geldik. Güzel bir gün geçireceğimizi umuyoruz. Yarış parkurunda çocuklarımızın eğlenebileceği yerler oluşturuldu. Hem onlar eğlenecek hem de bu etkinlik sayesinde çok geniş kitleleri otizmden haberdar etmiş olacağız" dedi.

- Sporcular sıralama mücadelesi verdi

Urla Narlıbahçe mevkisindeki Titus Feronia Yarış Parkuru'nda yapılan yarışların ilk günü koşulan "süper test" eatabında yarışmacılar sıralamalarda önde yer alabilmek için mücadele verdi.

Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, yarın koşulacak 2 turluk seyirci ve ekstrem etaplarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Sıradaki Haber
Enduro'da 2.ayak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz