Motor Sporları

TMF Başkanı Uçar'dan FIM Başkanı Viegas'e ziyaret

13 Mayıs 2019 Pazartesi 11:04 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2019 Pazartesi 11:15

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Uluslararası Motosiklet Federasyonu Başkanı Jorge Viegas'ı ziyaret etti.

Federasyondan alınan bilgiye göre İsviçre'deki FIM genel merkezinde gerçekleşen ziyarette, Türkiye'de motosiklet sporunun tarihi, gelişimi, güncel verileri, uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağı dalgalandıran milli sporcular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

FIM Başkanı Viegas, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye etabının (MXGP of Turkey), ülkeye ve motor sporlarına büyük kazançlar sağlayacağını belirtti.

FIM'in projeleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Viegas, Türkiye'nin Avrupa ile Asya arasındaki konumuna da değinerek, Türkiye'de gerçekleştirilecek organizasyonların motosiklet sporunun bölgede gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

TMF Başkanı Uçar, Türkiye'de kendisi için özel olarak hazırlanan, üzerinde adının yazılı olduğu el işi porselen tabağı FIM Başkanı Viegas'a hediye etti.

Kaynak:AA 

Sıradaki Haber
Dünya Superbike Şampiyonası'na yağmur engeli
Yükleniyor lütfen bekleyiniz