Tenis

Giraldo çeyrek finale yükseldi

29 Nisan 2015 Çarşamba 20:33 - Son Güncelleme 29 Nisan 2015 Çarşamba 22:02

Santiago Giraldo, Andrey Rublev'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda 4 numaralı seri başı Kolombiyalı Santiago Giraldo, 17 yaşındaki Rus Andrey Rublev'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.

Garanti Koza Arena'da oynanan ana tablo ikinci tur maçında, ilk sete iki tenisçi de birbirlerinin servislerini kırarak başladı. Çekişmeli geçen maçın 5'inci oyununda rakibinin servisini bir kez daha kırarak 3-2 öne geçen Giraldo, servis oyunlarını aldı ve ilk seti 6-4 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete hızlı başlayan ve rakibinin iki servisini kıran Andrey Rublev, 5'inci oyun sonunda durumu 5-0 yaptı. Genç tenisçi, ikinci seti 6-1 alarak 1-1 eşitliği sağladı.

Üçüncü setin başında iki tenisçi de servis oyunlarını alınca, 4'üncü oyun sonunda 2-2 eşitlik oldu. 6'ıncı oyunda rakibinin servisini kıran Giraldo, 7'inci oyun sonunda 5-2 öne geçerken, sinirlenen Rublev raketini yere attı. Rus tenisçi, servis oyununu alarak durumu 5-3'e getirdi. Ancak Giraldo, servis kullandığı 9'uncu oyunu da alarak seti 6-3 ve 1 saat 51 dakika süren maçı da 2-1 kazandı ve çeyrek finalist oldu.

Giraldo, çeyrek finalde turnuvanın 8 numaralı seri başı Arjantinli Diego Schwartzman ile karşılaşacak.

Çiftlerde ilk yarı finalist Albot-Lajovic ikilisi

Turnuvada çiftlerde ilk yarı finalist Radu Albot (Moldova)-Dusan Lajovic (Sırbistan) ikilisi oldu.

Çiftler çeyrek final maçında Avusturyalı Oliver Marach-Philipp Oswald ikilisini 6-7, 6-2 ve 10-8'lik setlerle 2-1 yenen Albot-Lajovic çifti yarı finale yükseldi.

Sıradaki Haber
Ve Federer korta çıkıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz