Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Tenis

Katar ExxonMobile'da favoriler zorlanmadı

06 Ocak 2016 Çarşamba 19:57

Katar ExxonMobile Açık'ta Djokovic, Nadal ve Berdych üst tura çıktı.

ATP (Profesyonel Tenisçiler Birliği) Dünya Turu kapsamında düzenlenen Katar ExxonMobile Açık Tenis Turnuvası'nda seri başı tenisçilerden Novak Djokovic, Rafael Nadal ve Tomas Berdych üst tura yükseldi.

Katar'ın başkenti Doha'daki Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde düzenlenen turnuvanın ikinci turunda, dünya 1 numarası Sırp tenisçi Novaj Djokovic, İspanyol Fernando Verdasco'yu 6-2'lik 2 setin ardından 2-0 yendi.

2 numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ise Hollandalı Robin Haase'yi 6-3 ve 6-2'lik setlerin ardından 2-0 yenerek çeyrek finale kaldı.

Turnuvanın 3 numaralı seri başı tenisçisi Çek Tomas Berdych de Ukraynalı raket Bosna Hersekli raket Damir Dzumhur'i 6-0 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup etti.

7 numaralı seri başı Fransız Jeremy Chardy ise vatandaşı Paul-Henri Mathieu'yu 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenerek adını çeyrek finale yazdıran diğer tenisçi oldu.

Etiketler: ATP Dünya TuruDohaKatar ExxonMobile Açık Tenis TurnuvasıProfesyonel Tenisçiler BirliğiUluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi