Tenis

Rio'da şampiyon Cristian Garin

24 Şubat 2020 Pazartesi 09:53 - Son Güncelleme 24 Şubat 2020 Pazartesi 10:05

Dünya Turu kapsamında düzenlenen tenis turnuvaları dünyanın dört bir yanında devam ediyor. Rio'daki mücadelenin şampiyonu Şili'li Cristian Garin oldu. Marsilya Açık'da ise Yunan raket Stefanos Tsitsipas kupaya uzandı.

Tenis'te ATP kapsamında düzenlenen organizasyonlar dünya genelinde devam ediyor. Breziya'da düzenlenen Rio Turnuvası'nın finalinde Cristian Garin ile İtalyan Gianluca Mager karşılaştı.

Toprak kortta oynanan zorlu mücadeleyi Şili'li raket Garin 7-6 ve 7-5'lik setlerle kazandı. Garin çeyrek finalde de turnuvanın seri başı ismi Dominic Thiem'i eleyerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

25 yaşındaki raket bu galibiyetle birlikte kariyerinde ilk kez Dünya Sıralamasında 20'inciliğe yükseldi. ATP Dünya Turu kapsamında düzenlenen bir diğer önemli organizasyon da Fransa'da sona erdi.

Marsilya Turnuvası'nda, kortların iki önemli ismi Stefanos Tsitsipas ile Felix Auguer Alliasime korta çıktı. Dünya 6 numarası Yunan raket Tsitsipas, Kanadalı rakibini 6-3 ve 6-4'lük setlerle geçerek kupanın sahibi oldu.

Tsitsipas ayrıca bu sonuçla birlikte kortlardaki galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : ATPgarinRioTenis
Sıradaki Haber
16 yaşındaki Alcaraz alkışlarla veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz