Tenis

VİDEO | Djokovic bileti kaptı!

16 Kasım 2016 Çarşamba 10:03 - Son Güncelleme 16 Kasım 2016 Çarşamba 12:43

Djokovic, iki seti de "tie-break"e giden maçta Raonic'i 2-0 yenerek yarı final biletini aldı.

ATP Dünya Turu Finalleri'nde son 4 yılın şampiyonu Novak Djokovic, gruptaki ikinci maçında Kanadalı Milos Raonic'i 2-0 yenerek yarı finale çıkmayı garantiledi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da oynanan müsabakanın ilk setinde Djokovic, Kanadalı rakibinin üç servis kırma girişimini geri çevirdi ve iki tenisçinin de servislerine tutunmasıyla "tie-break"e gidildi. Bu bölümde Raonic'e 8-6 üstünlük sağlayan Sırp raket, ilk seti 7-6 hanesine yazdırdı.

Maçın ikinci setine servis kırarak hızlı başlayan ve 2-0 öne geçen Djokovic'e dördüncü oyunda yanıt veren Raonic, oyunlarda 2-2 eşitliği yakaladı. ATP sıralamasında yeniden zirveyi ele geçirmek isteyen bu yılın Avustralya ve Fransa Açık şampiyonu Djokovic, beşinci oyunda servis kırarak yakaladığı ikinci avantajı da koruyamadı ve bir kez daha "tie-break"e gidildi. Bu bölümü Kanadalı raketin 7-5 önünde tamamlayan Sırp tenisçi, seti 7-6, maçı da 2-0 kazandı.

Sakatlığı nedeniyle İspanya Milli Takımı'nın kadrosunda yer almayan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique, aynı saatte başlayan İngiltere-İspanya hazırlık maçı yerine Djokovic-Raonic mücadelesini izledi.

Turnuvada bugün öğle seansında Büyük Britanyalı Andy Murray ile Japon Kei Nishikori, akşam seansında ise İsviçreli Stan Wawrinka ile Hırvat Marin Cilic karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Thiem umudunu korudu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz