Tenis

Milli tenisçiden özeleştiri

15 Temmuz 2014 Salı 21:38 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2014 Salı 21:40

Milli tenisçi İpek Soylu: "Bu maçta gördüm ki geliştirmem gereken çok şey var."

"TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ilk turda elenen milli tenisçi İpek Soylu, geliştirmesi gereken çok şey olduğunu gördüğünü söyledi.

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada ana tablo ilk tur maçında İtalyan Karin Knapp'a 6-2 ve 6-2'lik setlerle yenilen İpek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, gençlere yönelik turnuvalar ile WTA turnuvası arasında çok fark olduğunu belirtti.

Soylu, "Bu bir geçiş dönemi. Bu maçta gördüm ki geliştirmem gereken çok şey var. Geçiş dönemini ne kadar çabuk atlatırsam, o kadar iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Turnuvadan sonra Koza World of Sports Arena'da antrenmanlarını yapacağını kaydeden genç tenisçi, "Turnuvayı düzenleyen Garanti Koza'nın verdiği 'wild card' ile burada ana tabloda oynama şansı elde ettim. Türkiye'de böyle bir turnuvanın olması bizim için bir şans. Elbette birgün kendi evimde galibiyet almayı ve kupa kazanmayı isterim" diye konuştu.

Bu arada, ilk turda Sırp Jovana Jaksic'i 6-2 ve 6-3'lük setlerle yenerek ikinci tura yükselen 2010 Fransa Açık şampiyonu Francesca Schiavone, basın toplantısında yaptığı açıklamada, 2014 yılına kötü başladığını, birkaç maç kazanıp kendisine olan güveni arttırması gerektiğini ve bu turnuvada elinden geleni yaparak moral bulmak istediğini anlattı.

Karşılaşmanın ikinci setinde doktor molası alarak tedavi olan Schiavone, "Nefes alırken göğsümde ve sırtımda ağrı vardı. Doktorum baktıktan sonra, daha iyi hissettim" dedi.

Sıradaki Haber
Pemra Özgen veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz