Tenis

Nadal’dan koronavirüs itirafı

17 Nisan 2020 Cuma 10:39 - Son Güncelleme 17 Nisan 2020 Cuma 17:04

Koronavirüs salgının ruh sağlığını etkilendiğini belirten İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ’Salgın haberleri o kadar korkunçtu ki hiçbir şey yapmak istemiyordum. Zamanla kendime gelebildim. Kısa vadede bir turnuvada oynamam zor’’ dedi.

İspanyol raket Rafael Nadal, koronavirüs ile ilgili ülke basınına açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki tenisçi, salgından dolayı ruh sağlığı etkilendiğini söyledi.

Gördüğü haberlerin oldukça korkutucu olduğunu belirten Nadal, ‘’Başlarda hiçbir şey yapmak istemiyordum. Zamanla olumlu düşünmeye başladım’’ dedi.

İspanyol raket, tenis turnuvalarının başlamasının da zaman alacağını ifade etti.

’Kısa veya orta vadede kortlara dönmem zor görünüyor’’ 

Her hafta ülkeler arası seyahat etmeleri gerektiğini dile getiren Nadal, ‘’Kısa veya orta vadede kortlara dönmem benim için zor görünüyor’’ şeklinde konuştu.

33 yaşındaki tenisçi, salgın sürecinde formda kalmak için sıkı çalıştığını da söyledi.

Djkovic: ‘’Oynamaya hazırım ancak..."

Tıpkı Nadal gibi kortlara dönmenin zaman alacağını belirten Novak Djkovic de ‘’Oynamaya hazırım ancak önümüzde uzun bir zaman var gibi görünüyor’’ dedi.

Tenisin önemli organizasyonlarından Wimbledon iptal edilirken, Roland Garros ise ertelenmişti. Amerika Açık'la ilgili kararın haziran ayında kesinleşmesi bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Avusturya ilk adımı attı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz