Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Tenis

Şırnak'ta tenis heyecanı! Cudi Cup müjdesi

30 Temmuz 2020 Perşembe 16:18

Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Anadolu'da tenisi yaygınlaştırmak adına Şırnak'a ziyarette bulundu. Şehirde yeterli tesisin bulunduğunu söyleyen Durmuş, "Cudi Cup Tenis Turnuvası" düzenleyeceklerini söyledi.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun, tenisi Anadolu'da yaygınlaştırma faaliyetleri sürüyor.

Federasyon başkanı Cengiz Durmuş, bu kapsamda Şırnak'ı ziyaret etti.

Ziyareti sırasında yerel yetkililerle de görüşen Durmuş, Şırnak'ın tesisleşme konusunda iyi bir noktada olduğunu belirterek, "Biz Türkiye Tenis Federasyonu olarak yıllardır tenisin zengin sporu olmadığı algısını, her yerde oynanabileceğini ve herkes tarafından oynanabileceğini iddia ediyorduk. Evet tenis sporunun her yerde oynanabilmesi için bir mücadelemiz var, bir uğraşımız var. Ama şunu gördüm ki Şırnak yapılaşma konusunda birçok şeyi tamamlamış." dedi.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ise Şırnaklılara müjde vererek, "İnşallah en yakın zamanda hazırlıklarını bugünden itibaren başlatmak üzere şu anda yamacında bulunduğumuz Cudi'nin adıyla bir Cudi Cup turnuvası veya faaliyeti, etkinliği yapmak üzere hemfikir olduk. İnşallah bugünden tezi yok hazırlıklarımızı başlatacağız."diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka da tenisin Şırnaklı gençler için önemine dikkat çekti.

Etiketler: BaşkanCengiz Durmuşcudi cupşırnakTenis