Tenis

Wozniacki ve McIlroy nişanlandı

01 Ocak 2014 Çarşamba 13:57 - Son Güncelleme 01 Ocak 2014 Çarşamba 14:26

Tenisçi Wozniacki ile golfçü McIlroy evlilik yolunda ilk adımı attı.

Spor dünyasının ünlü iki ismi Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki ile Kuzey İrlandalı golfçü Rory McIlroy nişanlandı.

Nişanlandıklarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesaplarından duyuran ünlü çift, takipçileriyle yüzüklü fotoğraflarını paylaştı.

Yeni yıla Avustralya'nın Sidney şehrinde giren ikili, 2014'ün ilk dakikalarında Twitter hesaplarından yeni yıl mesajı yayımlayarak, nişanlandıklarını duyurdu.

McIlroy, "Herkese mutlu yıllar. 2014 harika bir yıl olacak gibi hissediyorum. Yılın ilk mutlu haberi; o evet dedi" paylaşımında bulunurken, Wozniacki ise "Rory ve ben yeni yıla mutlu bir haberle başladık. Ona 'evet' dedim" diyerek mutluluğunu ifade etti.

Geçen ay Avustralya Açık Golf Turnuvası'nda Adam Scott'ın 1 vuruş önünde zafere ulaşan McIlroy, bu ayın ortalarında katılacağı Abu Dabi'deki turnuvayla sezona devam edecek.

Sezonun ilk büyük turnuvası Avustralya Açık'a hazırlanan kadınlar tenisinin eski dünya 1 numaralarından Wozniacki ise yaşadığı omuz sakatlığı nedeniyle Brisbane'deki turnuvadan çekilmişti.

Sıradaki Haber
PTT Ankara Cup devam ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz