Tenis

Wozniacki yarı finalde

18 Temmuz 2014 Cuma 22:39 - Son Güncelleme 18 Temmuz 2014 Cuma 22:42

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta 1 numaralı seribaşı Wozniacki yarı finale çıktı.

"TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, 8 numaralı seri başı Çek Cumhuriyeti'nden Karolina Pliskova'yı yenerek, yarı finalist oldu.

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvanın beşinci gününde, merkez kortta yapılan tekler ana tablo çeyrek final maçında, dünya 15 numarası Wozniacki, dünya 47'incisi Pliskova'yı 6-1, 3-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Wozniacki, iki kez rakibinin servisini kırdığı ilk seti 6-1 kazandı. İkinci sette iki tenisçi de servis oyunlarını kazanınca 6. oyun 3-3 beraberlikle geçildi. Servis kullandığı 7. oyunu alan Pliskova, 8. oyunda rakibinin servisini kırarak 5-3 öne geçti. Çek tenisçi, 9. oyunda da servis oyununu kazanarak, ikinci seti 6-3 aldı.

Üçüncü sette iyi başlayan Caroline Wozniacki, bir kez rakibinin servisini kırarak 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. İki tenisçi de servis oyunlarını alınca Danimarkalı tenisçi 7. oyun sonunda durumu 5-2 yaptı. Wozniacki, 8. oyunda bir kez daha rakibinin servisini kırdı ve seti 6-2 kazanarak, yarı finalist oldu.

Maçın ardından Wozniacki, tenisseverlere top attı.

Caroline Wozniacki, yarın yarı finalde Fransız Kristina Mladenovic ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Vinci de yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz