Tenis

Federer'in hedefi Tokyo Olimpiyat Oyunları

07 Temmuz 2020 Salı 12:11 - Son Güncelleme 07 Temmuz 2020 Salı 15:56

Sağ dizinden ikinci operasyonu geçiren İsviçreli tenisçi Roger Federer'in iyileşme süreci devam ediyor. Federer, ''Hedefimde hala 2021 yılındaki Tokyo Olimpiyat Oyunları var.'' dedi.

Teniste dünya 4 numarası İsviçreli Roger Federer, geçen ay sağ dizinden ikinci operasyonu geçirmişti.

Sezonun kalan kısmını rehabilitasyonuna ayıracağını belirten 39 yaşındaki Federer, ''Hedefimde hala 2021 yılındaki Tokyo olimpiyat oyunları var.'' dedi.   

Sağ dizinden ikinci operasyonu İsviçreli tenisçi Roger Federer'in iyileşme süreci devam ediyor. Federer, "İki ameliyat geçirdim ve şu anda üzerine basamıyorum ama 2021 için tamamen hazır olacağıma çok eminim" dedi.

Sezonun kalan kısmını rehabilitasyona ayıracağını belirten dünya 4 numarası, katılmayı hedeflediği Tokyo olimpiyat oyunlarının kendisi için çok özel bir turnuva olacağını söyledi.

Federer, Tokyo 2020'de finale çıkarsa 40'ncı yaşını kutlayacağı 8 Ağustos 2021 tarihinde teklerde altın madalya mücadelesi verecek.

Ünlü tenisçinin çiftlerde olimpiyat şampiyonluğu, teklerde ise ikinciliği bulunuyor.

Roger Federer, "tartışmasız seyirciler önünde maç yapmayı çok özledim. sanırım bundan sonra tenis maçları, alışık olduğumuz gibi yaşanmayacak. örneğin seyircilerle eskisi gibi etkileşimler olmayacak. hayranlarımızla fotoğraf çektiremeyeceğiz, imzalar dağıtamayacağız." şeklinde konuştu.

Pandemi süreci sonrası tenis dünyasının gelecek ay yeniden hareketlenmesi bekleniyor. 

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Roger Federer
Sıradaki Haber
Masa tenisinde yeni bir organizasyon: Avrupa Trophy Kupası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz