Tenis

Favori raketler turladı

04 Temmuz 2017 Salı 23:51 - Son Güncelleme 04 Temmuz 2017 Salı 23:53

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın ikinci gününde, tek erkekler ve kadınlarda favori tenisçiler zorlanmadan ikinci tura yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın ikinci gününde, tek erkekler ve kadınlar kategorilerinde maçlar tamamlandı.

Tek erkeklerde dünya 2 numarası Novak Djokovic ve kariyerinde 7 Wimbledon şampiyonluğu bulunan 3 numaralı seribaşı Roger Federer, rakiplerinin sakatlık nedeniyle ikinci sette oyundan çekilmesinin ardından tur atladı. Sırp Djokovic, Kazak tenisçi Martin Klizan önünde, İsviçreli Federer de Ukraynalı Alexandr Dolgopolov karşısında setlerde 1-0 öndeyken rakiplerinin maçtan çekilmesiyle ikinci tura adını yazdırdı.

- Kerber ve Pliskova yoluna devam etti

Tek kadınlarda dünya 1 numarası Angelique Kerber ve 3 numaralı seribaşı Karolina Pliskova zorlanmadan ikinci tura kaldı. Alman tenisçi Kerber, ABD'li Irina Falconi karşısında, Çek Pliskova ise Rus Evgeniya Rodina önünde 2-0 galip gelerek tur atladı.

- Üçüncü günün programı

Wimbledon'da yarın başlayacak ikinci tur maçlarında erkeklerin 1 numaralı seribaşı Andy Murray ile Alman Dustin Brown ve 4 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal ile ABD'li Donald Young karşılaşacak.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Romanyalı Simona Halep ile Brezilyalı Beatriz Haddad Maia, 4 numaralı seribaşı Ukraynalı Karolina Elina Svitolina ile İtalyan Francesca Schiavone maça çıkacak.

Sıradaki Haber
İpek Soylu çiftlerde ana tabloda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz