Tenis

Halep: Öncelik Grand Slam'lere verilsin

18 Nisan 2020 Cumartesi 19:20 - Son Güncelleme 18 Nisan 2020 Cumartesi 19:26

Simona Halep, koronavirüs döneminde neler yaptığından; tenis takviminin geleceğine kadar birçok konuda açıklamalar yaptı. Rumen raket, yeni oluşturulacak takvimde Grand Slam'lere öncelik verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kadın tenisinin önemli isimlerinden Simona Halep, bir İngiliz televizyonuna açıklamalarda bulundu. Halihazırda dünya sıralamasının ikinci basamağında bulunan tecrübeli raket, salgın sürecindeki durumunu anlattı.

Rumen sporcu, "Fiziksel olarak diri kalmaya çalışıyorum. Evimdeki küçük kortta maç ritmimi korumaya çalışıyorum. Bol bol dizi izliyorum, ayrıca yeni yemek tarifleri keşfettim. İlk başlarda kilo almaktan korkuyordum ama sonrasında belirli bir düzen yarattım" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde oluşturulacak yeni takvim ile ilgili fikirlerini de paylaşan Halep, 4 büyük turnuvanın öncelikli olması gerektiğini vurguladı.

"Grand Slam’lerin tarihleri değişmiş olsa bile bence araya başka turnuva alınmadan yalnızca onlar yapılmalı" diyen başarılı raket, "Çünkü tenise güçlü bir dönüş yapmamız gerekiyor. Yanlış anlamayın, diğer organizasyonlar da çok önemli fakat dediğim gibi, ‘destansı’ bir dönüşe imza atmak istiyorsak bunu en iyilerle yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
"2019 Wimbledon öncesi depresyondaydım"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz