Tenis

Serena Williams İtalya Açık'tan çekildi

14 Mayıs 2015 Perşembe 19:31 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2015 Perşembe 19:34

Murray'nin ardından Williams da İtalya Açık Tenis Turnuvası'ndan çekildi.

 Kadınlar dünya sıralamasının bir numarası ABD'li Serena Williams, dirseğindeki sakatlık sebebiyle İtalya Açık Tenis Turnuvası'na devam edemeyeceğini söyledi.

İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico toprak kortlarında bu yıl 72'ncisi düzenlenen ve erkeklerde toplam 3 milyon 830 bin 295 avro, kadınlarda ise toplam 2 milyon 183 bin 600 dolar para ödülünün dağıtıldığı turnuvanın 6. gününde, tek kadınlarda son 2 yılın şampiyonu Serena Williams, turnuvadan çekildiğini duyurdu.

Williams, yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Madrid Açık Turnuvası'nda dirseğinde baş gösteren sıkıntının devam ettiğini belirterek, "Geçen haftadan beri istediğim gibi servis atamıyorum. Geçmişdeki hatalarınıza bakarak nerede durmanız gerektiğini anlayabiliyorsunuz. Bu kararı almak benim için kolay olmadı ancak sezonun geri kalanını da düşünmeliyim. Kararı antrenörümle birlikte aldık" ifadelerini kullandı.

Büyük Britanyalı raket Andy Murray de sezonun 4 büyük turnuvasından ikincisi Fransa Açık (Roland Garros) öncesi toprak korttaki son turnuva olan İtalya Açık'ı, yorgunluğunu gerekçe gösterek bırakmak zorunda kalmıştı.

Sıradaki Haber
Wimbledon'a zam
Yükleniyor lütfen bekleyiniz