Tenis

Ünlü raketler karantina günlerini anlattı

29 Ocak 2021 Cuma 12:11 - Son Güncelleme 29 Ocak 2021 Cuma 12:37  |  Kaynak : TRT SPOR

Avustralya Açık öncesinde dünyanın önde gelen tenisçileri 14 günlük karantina dönemini tamamladı. Ünlü raketler, karantina günlerinde yaşadıklarını anlattı.

Teniste sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık için geri sayım sürerken, tenisçilerin de 14 günlük karantina süresi sona erdi. Novak Djokovic, Serena Williams ve Rafael Nadal, Melbourne yerine Adelaide'de karantinaya giren seçkin bir grup oyuncu arasındaydı.

Williams karantina günlerini anlattı 

Eski dünya bir numarası Serena Williams, karantina bitişinde kızını hayvanat bahçesine götürdü.

Karantina sürecinde odasındaki takvimi her gün işaretlediğini kaydeden Williams, "Karantinanın biteceği günü büyük bir daire içine aldık ve kızımı koalaları ve kanguruları görmesi için hayvanat bahçesine götüreceğimize söz verdim. Karantina bittiği için ise çok mutluyum çünkü üç yaşındaki biriyle bir odada olmak ve onun en iyi arkadaşı olmak kesinlikle zor. Ama dürüst olmak gerekirse onunla saatlerce, saatlerce, zaman geçirmek gerçekten eğlenceliydi" ifadelerini kullandı.

Osaka: "Kendi içime baktım"

Turnuvaya kazanmak için geldiğini söyleyen Japon tenisçi Naomi Osaka da karantina sürecinin en önemli kazanımının kendi içine bakmak olduğunu söyledi.

Karantina sürecinde istekleriyle tepki çeken Novak Djokovic ise özgürce dolaşmanın tadını parkta gezinti yaparak çıkardı.

Djokovic: "Muhtemelen karşılaşabileceğiniz en büyük zorluk buydu" 

Erkekler dünya bir numarası Novak Djokovic, karantina sürecini; "Muhtemelen karşılaşabileceğiniz en büyük zorluk buydu" sözleriyle değerlendirdi.

Djokovic, "Bu çok uzun bir yolculuk, uzun yıllardır profesyonel tenis oynadım ve büyük bir başarı elde ettiğim için çok şanslıyım. Dikkatimi şimdiye kadar başardıklarıma odaklamaya çalışıyorum ve bunun için minnettarım. açıkçası, bundan sonra ne olursa olsun, bunu başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Nadal'dan Avustralya'ya teşekkür

Dünya iki numarası Rafael Nadal da "Avustralya'ya bu turnuvayı oynamamıza izin vermek için yaptığı inanılmaz harika çalışmalar için çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Avustralya Açık öncesi 3 kişide koronavirüs tespit edildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz