Tenis

Wimbledon'da 3. tur heyecanı

03 Temmuz 2021 Cumartesi 22:40 - Son Güncelleme 03 Temmuz 2021 Cumartesi 22:47  |  Kaynak : TRT SPOR

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda üçüncü tur maçları tamamlandı. Erkeklerde Roger Federer ve Alexander Zverev, kadınlarda Ashleigh Barty, Cori Gauff ile Emma Raducanu rakiplerini mağlup ederek dördüncü tura yükseldi.

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da heyecan sürüyor. Londra'da düzenlenen organizasyonda üçüncü tur maçları tamamlandı.

"Ekselansları" lakaplı Roger Federer, Büyük Britanyalı Cameron Norrie ile karşılaştı. İlk iki seti 6-4'lük skorlarla kazanan İsviçreli raket 2-0 öne geçti.

Üçüncü seti 7-5 kaybeden Federer, ardından 6-4 ile maçı 3-1 kazandı. Tecrübeli tenisçi, dördüncü turda İtalyan Lorenzo Sonego ile karşı karşıya gelecek.

6 numaralı seribaşı Alexander Zverev ise Birleşik Amerikalı Taylor Fritz ile dördüncü tur mücadelesi verdi. İlk seti 7-6 kaybeden Zverev, ardından rakibini 6-4, 6-3 ve 7-6'lık setlerle mağlup ederek, Kanadalı Félix Auger-Aliassime'nin rakibi oldu.

Kadınlarda bir numaralı seri başı Ashleigh Barty, Çekyalı Katerina Siniakova 6-3 ve 7-5'lik iki setin sonunda eledi. Avustralyalı tenisçi dördüncü turda Barbora Krejcikova ile karşılaşacak.

Birleşik Amerikalı Cori Gauff, Sloven Kaja Juvan'ı 6-3'lük iki setin sonunda mağlup ederek, Alman Angelique Kerber'in rakibi oldu.

18 yaşındaki Büyük Britanyalı Emma Raducanu ise, Romanyalı Sorana Cirstea ile karşı karşıya geldi. Rakibini 6-3 ve 7-5'lik iki set sonunda deviren Raducanu, Ajla Tomljanovic ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

Sıradaki Haber
Melisa Ercan'dan Wimbledon'da önemli başarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz