Tenis

Wimbledon'da çok ilginç anlar!

08 Temmuz 2015 Çarşamba 13:40 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2015 Çarşamba 13:45

Çek tenisçi Berdych, muhabire tepki gösterdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde 6 numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych, kendisine yanlış soru soran muhabire "Benimle dalga geçmeye mi çalışıyor?" diyerek tepki gösterdi.

Dördüncü tur maçında 12 numaralı seribaşı Fransız Gilles Simon'a 6‑3, 6‑3 ve 6‑2'lik setlerle 3-0 yenilen 2010 yılının finalisti Berdych, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında kendisine "Çeyrek final için kendini formda hissediyor musun?" diye soran muhabire sinirlendi.

Basın toplantısı başlar başlamaz gelen soru üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Çek tenisçi, muhabire "Pardon, anlamadım" derken, soruyu soran gazeteci tekrar "Çeyrek finaller için formunun iyi olduğunu düşünüyor musun?" sorusunu yöneltti.

Basın toplantısının moderatörü "Muhtemelen çok fazla maç takip etti, ondan şaşırıyor" diyerek ortamı yumuşatmaya çalışsa da Berdych, moderatöre dönerek "Sonucu bilmiyor mu, yoksa benimle dalga geçmeye mi çalışıyor?" ifadesini kullandı. Bunun üzerine moderatör başka soruya geçti.

- Djokovic, top toplayıcı kızdan özür dileyecek

Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, 14 numaralı seribaşı Kevin Anderson'a karşı oynadığı ve "kariyerinin en zorlu maçlarından biri" olarak tanımladığı dördüncü tur mücadelesinde top toplayıcı kıza bağırdığı için özür dileyeceğini açıkladı.

İkinci turda milli tenisçi Marsel İlhan'ı da eleyen Anderson karşısında çok zorlanan ve maçın bazı bölümlerinde sinirlerine hakim olmakta güçlük çeken Djokovic, top toplayıcı kızdan bağırarak havlusunu istedi.

Maç sonrasında hatasını kabul eden Sırp sporcu, "Özür dilerim. Ona karşı bir şey yoktu. Belki de bağırdığım için korktu. Ona çok yakındım. Bir hata yaptıysam kesinlikle ondan özür dilemeye çalışacağım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Serena yarı finalde Sharapova'ya rakip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz