Tenis

Miami Açık'ta bir sürpriz daha

31 Mart 2022 Perşembe 10:02 - Son Güncelleme 31 Mart 2022 Perşembe 10:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Miami Açık Tenis Turnuvası'nda bir sürpriz daha gerçekleşti. Erkeklerde turnuvanın favorilerinden Alexander Zverev elendi. Kadınlarda ise Iga Swiatek yarı finale yükseldi.

36. Miami Açık Tenis Turnuvası'nda mücadele devam ediyor. Turnuvanın sonuna yaklaşılırken, bir sürpriz daha yaşandı. Turnuvanın seribaşı isimlerinden Yunan Stefanos Tsitsipas'ın ardından  Alexander Zverev de Miami Açık'a veda etti. 

Norveçli raket Casper Ruud, Alexander Zverev'e karşı setlerde toplam 2-1 üstünlük sağladı. Kariyerinde ilk kez Zverev'i mağlup eden dünya 8 numarası, adını yarı finale yazdırdı.

Miami Açık'a ilk kez katılan Arjantinli Fransisco Cerundolo, 9 numaralı seri başı Jannik Sinner  ile korta çıktı. İtalyan raket Sinner, ayağındaki sakatlık nedeniyle kortta sadece 23 dakika kalabildi ve 4-1 gerideyken mücadeleden çekilmek zorunda kaldı.

Cerundolo bu sonuçla yarı finalde Casper Ruud'un rakibi oldu.

Kadınlarda Iga Swiatek, iki Wimbledon şampiyonluğu bulunan Petra Kvitova ile karşılaştı. Polonyalı Swiatek rakibini her iki sette de 6-3'le geçti ve adını son 4 isim arasına yazdırdı.

Galibiyet serisini 15 maça çıkaran Iga Swiatek, gelecek hafta dünya sıralamasında ilk basamağa yükselecek.

Sıradaki Haber
Tsitsipas, Miami Açık'a veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz