Tenis

Nadal bıçak altına yatıyor

09 Ekim 2014 Perşembe 16:04 - Son Güncelleme 09 Ekim 2014 Perşembe 16:07

Ünlü tenisçi, yıl sonunda apandisit ameliyatı olması gerektiğini doğruladı.

Teniste dünya klasmanında ikinci sırada yer alan İspanyol raket Rafael Nadal, yıl sonunda apandisit ameliyatı olacak.

Şanghay Masters'da dün oynadığı ikinci tur maçına ağrıları nedeniyle antibiyotik tedavisiyle çıkan ve vatandaşı Feliciano Lopez'e 6-3 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda eden Nadal, pazar günü de midesindeki ağrı nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Nadal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Lopez'in kendisinden daha iyi oynadığını belirterek, "Daha önce de yaşamıştım, şimdiki biraz daha sersemletti. Endişeye gerek yok. Sağlığımla ilgili tekrar konuşma ihtiyacı duymuyorum. Basel, Paris ve Londra'da üç turnuvam daha kaldı" diye konuştu.

Fransa Açık'ta bu yıl dokuzuncu şampiyonluğunu kazanan ancak Wimbledon'ın dördüncü turunda Nick Kyrgios'a 3-1 yenilerek elenen 28 yaşındaki tenisçi, temmuz ayından bu yana sadece bir turnuvada mücadele edebildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da gelecek ay yapılacak, dünya klasmanında ilk sekiz sırada yer alan raketin katılacağı ATP Sezon Sonu Turnuvası'nda korta çıkmayı garantileyen İspanyol tenisçi, bileğindeki sakatlık nedeniyle de ABD Açık'tan çekilmişti.

Wimbledon'dan sonra şanssızlık yaşadığını ifade eden Nadal, "İyi oynadığım, pozitif bir yıl geçirdim. Sonrasında bileğimde şanssız bir sakatlık yaşadım. Açıkçası son birkaç ay benim için daha zor olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Çağla'dan teklerde erken veda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz