Tenis

"Kolay bir maç yok"

21 Ekim 2013 Pazartesi 15:13 - Son Güncelleme 21 Ekim 2013 Pazartesi 15:15

Çinli tenisçi Li Na, şampiyonada en iyi oyunun oynamaya çalışacağını söyledi.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da mücadele edecek Çinli tenisçi Li Na, şampiyonada en iyi oyunun oynamaya çalışacağını söyledi.

Düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çinli sporcu, kuralarla ilgili soru üzerine, "Önemli olan tek şey iyi oynamak. Hiçbir zaman kolay bir maç yok. Burada en iyi oyunumu oynamaya çalışacağım" dedi.

Li Na, 31 yaşında olmasının çok önemli olmadığını vurgulayarak, "Yaşın çok önemi yok. Sadece kortta daha fazla tecrübeli oluyorsunuz. Gençken maç kaybettiğimde çok fazla negatif şeyler düşünüyordum. Artık sadece bir maç olarak bakıyorum. Bu sene kendimi daha fazla kontrol edebiliyorum, daha çabuk toparlanabiliyorum. Ayrıca daha hızlı olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.

Kendisi için bu yılın geçen seneden daha iyi olduğunu kaydeden Çinli tenisçi, "Bütün yıl boyunca ne yaptığınız önemli. Bu yıl tek turnuvada başarı gösterdim, birçok yarı finalde oynadım. Ancak bu senenin geçen yıldan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. En azından çok çaba sarfettim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Herkesin kötü bir günü olabilir"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz