Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Tenis

Serena Williams rüzgarı sürüyor

24 Ekim 2013 Perşembe 10:24

Serena Williams, Polonyalı Radwanska'yı iki sette yenerek 2'de 2 yaptı.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ikinci günün son maçında kadın tenisinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan turnuvada kırmızı grupta yer alan Williams, Radwanska'yı 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek, ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan ve 2. oyunda servis kıran Serena Williams, 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. Daha sonra iki tenisçi de servis kullandıkları oyunları alınca, 7. oyun sonunda Williams 5-2 ile üstünlüğünü sürdürdü. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ABD'li raket, 8. oyunda servis kırarak, 35 dakika süren ilk seti 6-2 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette 4. oyunda servis kıran Serena Williams, 3-1 ile üstünlüğü ele geçirdi. Ancak maçı bırakmayan ve 5. oyunda rakibinin servisini kıran Radwanska, servis oyununu da alarak 3-3 beraberliği yakaladı. Daha sonra her iki oyuncu da servis oyunlarını alırken, Serena Williams 10. oyunda rakibinin servisini kırdı ve seti 6-4, 1 saat 22 dakika süren maçı da iki sette kazandı.

Karşılaşmanın ardından Serena Williams, tribünlere doğru giderek, seyircilere top verdi. ABD'li raket ayrıca hayranlarına imza dağıttı. Rakibiyle daha önce yaptığı 7 maçı da kazanan Williams, 8. maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kırmızı grupta iki maçını da kazanan ABD'li raket, liderliğini sürdürdü. İlk maçında Petra Kvitova'ya yenilen Radwanska ise ikinci mağlubiyetini aldı.

Etiketler: Agnieszka Radwanskaİstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis TurnuvasıSerena WilliamsTEB BNP Paribas WTA ChampionshipsTenis